Region 4

17.07.2024.

17:44

Hitno povlačenje proizvoda: Nemojte ovo da pijete

Sok od paradajza proizvođača Beutelsbacher, od 750 mililitara, s rokom trajanja do 3. 1. 2026. godine, povlači se iz prodaje u Hrvatskoj zbog povećanog broja bakterija mlečne kiseline.

Izvor: Index.hr

Hitno povlačenje proizvoda: Nemojte ovo da pijete
Shutterstock/TZIDO SUN

Podeli:

Da se proizvod povlači iz prodaje saopštio je Inspektorat Republike Hrvatske.

Iz prodavnice BioPlanet

Sok se prodaje u prodavnicama BioPlanet. Objavom se potrošači pozivaju da vrate proizvode u filijale u zamenu za drugi proizvod ili uz povraćaj novca.

"Proizvod nije usklađen sa Uredbom Komisije o utvrđivanju opštih principa i uslova zakona o hrani, osnivanju Evropske agencije za bezbednost hrane i uspostavljanju procedura u oblasti bezbednosti hrane", navodi se u saopštenju.
 

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Mađarska neće preživeti"

Mađarska neće preživeti bez ruske nafte, odluka Ukrajine da obustavi isporuke LUKOIL-a preko naftovoda Družba postala je ozbiljan izazov za zemlju, rekao je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto u intervjuu televiziji RBK.

22:28

2.9.2024.

23 h

Svet

Ukrajina opet odmah rekla "ne"

Turska je pokušala da obnovi dogovor o izvozu žitarica Crnim morem u proleće 2024. godine, što je Moskva prihvatila, ali je Kijev odbio nakon pristanka Rusije, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

13:11

2.9.2024.

1 d

Podeli: