Region 0

14.07.2024.

15:35

Kompanija Mlinar dobija novog vlasnika

Sa prihodima od 163,3 miliona evra u 2023. godini, Mlinar Grupa je ostavila sve svoje glavne konkurente, pošto je drugi Pan-Pek ostvario tri puta manji prihod, od 53,7 miliona evra.

Izvor: Biznis.rs

Kompanija Mlinar dobija novog vlasnika
Kitreel/Shutterstock

Podeli:

Najveću hrvatsku kompaniju u pekarskoj industriji od 2021. godine vodi Mladen Veber, koji je u Mlinar stigao nakon dvadeset godina provedenih na vodećim menadžerskim pozicijama u Atlantic Grupi i sa mesta potpredsednika Uprave Stanić Grupe, piše SEEbiz.

On će, po svemu sudeći, učestvovati u procesu prodaje Mlinara, koji se očekuje u narednom periodu, pošto je istekao rok od pet godina od preuzimanja vlasništva fonda MidEuropa Partners. Ovo je uobičajeno kada sredstva napuste vlasništvo.

Prodaja je pitanje vremena, rekao je Veber za Jutarnji list.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Snalaze se: Da li ovde počinje nezavisnost od Rusije?

Francuska državna kompanija za proizvodnju nuklearnog goriva Orano izabrala je lokaciju Ouk Ridž, u američkoj državi Tenesi, za gradnju svog pogona za obogaćivanje uranijuma, vrednog više milijardi dolara, saopštili su zvaničnici kompanije iz Tenesija.

7:31

7.9.2024.

18 h

Srbija

Ovo su nove cene goriva

Stigle su nove cene goriva, tako da će od danas od 15 časova, na pumpama u Srbiji litar evro dizela koštati 194 dinara, a litar benzina evropremijum BMB biće 179 dinara.

10:43

6.9.2024.

1 d

Podeli: