Region 11

03.07.2024.

13:03

Stiže još jedna konkurencija ćevapima u BiH

Taco Bell, poznati brend meksičke brze hrane, u avgustu otvara svoj prvi restoran na tržištu Bosne i Hercegovine.

Izvor: Klix.ba

Stiže još jedna konkurencija ćevapima u BiH
Robson90 / Shutterstock.com

Podeli:

Kao deo Yum! Brands grupe, Taco Bell je jedan od vodećih svetskih restorana brze hrane. Najpoznatiji je po ukusnim takosima i buritosima, ali i drugim meksičkim specijalitetima sa "hrabrim" kombinacijama ukusa.

Kako Klix.ba saznaje, prvi objekat će biti na Ilidži i njegovo otvaranje očekuje se početkom avgusta. Drugi restoran trebao bi da otvori svoja vrata već na jesen, početkom oktobra, u centru Sarajeva.

Kako saopštava Taco Bell tim u BiH, objekat će biti namenjen svim naraštajima, ali prvenstveno će se prilagoditi mladima. Ističu da će ovo mesto biti savršeno za proslavu rođendana, okupljanje tinejdžera i neobičnu klopu savremenih ukusa, dok će mnogi tamo moći da uživaju i u savršenom "radnom doručku" ili porodičnim okupljanjima.

Podsetimo, ranije je i lanac brze hrane Burger King takođe otvorio svoja vrata u Bosni i Hercegovini.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka – gotovo je: Kino, šta ćeš sad?

Evropska komisija (EK) objavila je danas da je u skladu sa najavom iz juna uvela privremene više carine na uvoz električnih vozila (EV) iz Kine, istovremeno naglasivši da razgovori sa Pekingom o rešenju cele situacije i dalje traju.

16:53

4.7.2024.

1 d

Svet

Sprema se haos? Ukrajina odbija

Ukrajina neće produžavati gasni sporazum sa Rusijom izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i dodao da su u toku pregovori o slanju prirodnog gasa iz Azerbejdžana u Evropsku uniju.

9:39

4.7.2024.

1 d

Svet

Rusija povlači avione: Odloženi letovi

Sankcije su primorale najveću rusku privatnu avio-kompaniju da povuče neke od svojih aviona, dok je nacionalni avioprevoznik zemlje odložio letove zbog nedostatka osoblja, saopšteno je.

20:35

4.7.2024.

1 d

Podeli: