Region 8

07.06.2024.

18:54

Ovo pivo će uskoro moći da se kupi i u Beču

Proizvodi Banjalučke pivare biće ubuduće zastupljeni na tržištu u Beču, čiji je plasman dogovoren uz podršku Predstavništva Republike Srpske u Austriji.

Izvor: Tanjug

Ovo pivo će uskoro moći da se kupi i u Beču
Shutterstock/momente

Podeli:

Tako će se lager pivo "Nektar", "Banjalučko pivo" i deo asortimana "Nektar radlera" naći u nekoliko poslovnica trgovinskog lanca "Špar", preneo je RTRS.

Šef Predstavništva Republike Srpske u Austriji Mladen Filipović izrazio je zadovoljstvo što se u Beču proširuje asortiman dostupnih proizvoda iz Republike Srpske.

"Sigurni smo da će prepoznatljivi brendovi Banjalučke pivare biti omiljeni i među potrošačima u Beču", rekao je on za agenciju Srna.

Napomenuo da su, uz podršku Predstavništva i Ministarstva za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, u prethodnom periodu na austrijskom tržištu predstavljeni proizvodi kompanija "Mladeks pak", "Vitaminka", "Vitinka", kao i vinarija iz RS.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kinezi preuzeli nemačku kompaniju

Kineski dobavljač električnih komponenti Luxshare preuzeo je nemačkog proizvođača automobilskih delova Leoni. Za većinski udeo u nemačkoj kompaniji platio je 320 miliona evra.

14:57

18.9.2024.

15 h

Svet

Audi zatvara fabriku: "Prodajemo"

Nemački proizvođač luksuznih automobila Audi najavio je prodaju svoje briselske fabrike i traži potencijalne investitore, rekao je šef proizvodnje Gerd Voker.

20:31

18.9.2024.

9 h

Podeli: