Region 0

01.06.2024.

15:53

Energetski džin u Sloveniji otvorio 39 benzinskih pumpi

Britanska energetska kompasnija Shell u zadnjih je šest meseci znatno povećala broj benzinskih pumpi u Sloveniji, a trenutno ih ima 47.

Izvor: Indikator.ba

Energetski džin u Sloveniji otvorio 39 benzinskih pumpi
EPA-EFE/Neil Hall

Podeli:

Najviše ih je u Štajerskoj i Prekmurju, posebno u blizini većih gradova poput Maribora, Celja, Murske Sobote, ali i u Primorskoj.

Za manje od 200 dana energetski džin je otvorio čak 39 benzinskih stanica pod brendom Shell na raznim slovenačkim lokacijama, a jednu su već imali, u Framu, pre, izveštava siol.net.

I premda mala Slovenija za veliki Shell predstavlja jedva jedan promil globalne mreže benzinskih i mobilnih centara, Shellovi ciljevi u Sloveniji su ambiciozni.

“Kada Shell uđe na određeno tržište, on tamo ostaje dugo”, reči su izvršnog potpredsednika Shella za sektor mobilnosti Istvana Kapitanje, koji je zajedno s ostalim istaknutim predstavnicima posetio Sloveniju na nedavnom službenom otvaranju novog tržišta i ispratio Shell na uspešan put i u zemlji ispod Alpa, prenosi Indikator.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Audi zatvara fabriku: "Prodajemo"

Nemački proizvođač luksuznih automobila Audi najavio je prodaju svoje briselske fabrike i traži potencijalne investitore, rekao je šef proizvodnje Gerd Voker.

20:31

18.9.2024.

1 d

Svet

Rusija gubi: 30% manje

Vrednost ruskog izvoza sirove nafte je od kraja juna pala za skoro 30 odsto zbog globalnog pada cena nafte, prenosi Blumberg pozivajući se na proračune svojih stručnjaka.

17:32

18.9.2024.

1 d

Podeli: