U ovoj kompaniji vam za posao ne traže vezu, ali je važno da imate OVO!

"U Srbiji ne možeš da dobiješ dobar posao bez debele veze","Svi konkursi su namešteni!","Ako nemaš radno iskustvo, teško da ćeš se zaposliti", "Najbolje čemu možeš da se nadaš je neplaćena praksa ako nemaš vezu"... Ako su ovo vaše prve misli pre traženja posla, onda čitajte dalje.

Promo

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.09.2019.

15:40

U ovoj kompaniji vam za posao ne traže vezu, ali je važno da imate OVO!
Mladi lideri su buduænost naše zemlje / Depositphotos/ nikolodion/

Mladi ljudi u potrazi za poslom sreću se sa mnogobrojim izazovima, od toga da im je potrebno prethodno radno iskustvo (a paradoksalno, kako da steknete iskustvo ako neće da vas zaposle bez iskustva), preko mnogobrojnih testova znanja i međuljudskih odnosa, do onog ključnog, zbog kog često odustaju: da bi se zaposlio moraš da imaš vezu.

Možda ste beskrajno mnogo puta pokušavali i sad ste rezignirani, možda vas je neko ubedio da se posao traži preko veze i vi sad verujete na reč, a niste ni pokušali...

Ne treba da odustajete, već da nastavite da se usavršavate, da podstičete svoja interesovanja, razvijate sposobnosti i veštine, da izađete iz zone komfora.

Da postanete sam svoj lider.

Evo posla za koji vam nije potrebna ni veza, ni radno iskustvo, već samo lične kvalifikacije i afiniteti.

U pitanju je program Mladi lideri koji kompanija Delta Holding sprovodi već osam godina.

-Program Mladi lideri i je trajno opredeljenje naše kompanije. Njime jačamo naš tim i stvaramo budući vodeći menadžment. Veoma nam je važno što na ovaj način značajan broj mladih stručnjaka zadržavamo u Srbiji, da ovde grade karijeru i daju doprinos razvoju zemlje u kojoj su odrasli i školovali se - kaže Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik Delta Holdinga za strategiju i razvoj.

Konkurs za 8. generaciju programa Mladi lideri otvoren je od 9. do 22. septembra u ponoć. U tom periodu, kandidati će moći da se prijave za jednogodišnji plaćeni program u kome mladi talenti rade i usavršavaju se u različitim delovima poslovnog sistema Delta Holdinga, a najuspešniji nastavljaju da rade u toj kompaniji.

Konkurs je otvoren za mlade građane Srbije koji su završili bilo koji fakultet ili imaju apsolventski status. Prijavljivanje na konkurs moguće je isključivo online, na konkurs.mladilideri.rs

A šta kažu mladi koji su prošli program i nastavili karijeru u toj kompaniji?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: