Aktuelno 9

19.06.2024.

21:02

Stan od 49 kvadrata oglašen na prodaju po neverovatnoj ceni; Mnogi se pitaju šta ne valja FOTO

Svima je dobro poznato da cene nekretnina neprestano rastu. Kvadrat je u poslednjih par godina skoro duplo porastao, pa i nije čudno kada nas oglas u kojem se po povoljnoj ceni nudi stan, šokira.

Izvor: Blic/Anica Jelovac

Stan od 49 kvadrata oglašen na prodaju po neverovatnoj ceni; Mnogi se pitaju šta ne valja FOTO
Robert Kneschke/Shutterstock

Podeli:

Jedan takav oglas objavljen je na društvenoj mreži X. Stan od 49 metara kvadratnih oglašen je na prodaju. Mnogi su se zapitali u čemu je "fora"?

Stan u Beogradu od 49 metara kvadratnih oglašen je na prodaju po ceni od 54.000 evra. U opisu objave stoji da se stan nalazi na Zvezdari, na trećem spratu u zgradi sa liftom. Stan je nov, ima veliku spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak, trpezariju, kuhinju i hodnik.

Ovo je još jedan u nizu stanova koji se prodaje na stranici "Nekretnine na sve". Kada se otvori bilo koji od naloga na društvenim mrežama ove "agencije" (bilo TikTok, bilo Instagram) vidimo "širok asortiman" nekretnina u ponudi koje u ispod svake cene, bilo oglašenih na portalima za prodaju nekretnina, bilo u zvaničnim izveštajima RGZ.

RGZ indeks cena stanova veći za 4,74

RGZ indeks cena stanova za Republiku Srbiju u prvom tromesečju 2024. iznosi 160,49 što predstavlja rast cena stanova od 4,74 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

U poređenju sa četvrtim tromesečjem 2023. cene stanova u Srbiji su zabeležile blagi rast od 0,78 odsto.

Ovaj porast cena kvadrata u odnosu na prošlu godinu i umeren tromesečni rast ukazuju da tržište nekretnina ostaje stabilno i bez velikih fluktuacija, što je pozitivan znak za ekonomiju i investitore, navedeno je na sajtu Republičkog geodetskog zavoda

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kinezi preuzeli nemačku kompaniju

Kineski dobavljač električnih komponenti Luxshare preuzeo je nemačkog proizvođača automobilskih delova Leoni. Za većinski udeo u nemačkoj kompaniji platio je 320 miliona evra.

14:57

18.9.2024.

10 h

Podeli: