BBC 0

05.10.2024.

16:16

Velika Britanija: Parking servis prekinuo snimanje novog filma Danijela Dej Luisa

Na fotografijama koje su napravili prolaznici vide se radnici parking servisa kako ostavljaju kazne na brojnim vozilima iz 1980-ih parkiranim na žutim trakama.

Izvor: Mark Vedington - BBC Njuz

Velika Britanija: Parking servis prekinuo snimanje novog filma Danijela Dej Luisa
BBC

Podeli:

Snimanje filma sa Danijelom Dej Luisom i Šonom Binom u glavnim ulogama je prekinuto pošto su radnici parking servisa nalepili kazne na vozilima koja se koriste u sceni.

Snimanje za Anemonu, novi dugometražni film koji su zajedno napisali trostruki oskarovac Dej-Luis i njegov 26-godišnji sin Ronan, odvijalo se u Hendbridžu u Česteru na zapadu Velike Britanije.

Na fotografijama koje su napravili prolaznici vide se radnici parking servisa kako ostavljaju kazne na brojnim vozilima iz 1980-ih parkiranim na dvostrukim žutim trakama duž puta Overli.

Veću okruga Češir, za koje se misli da je odbacilo ponudu ekipe za zatvaranje ulice, obratili smo se za komentar.

PA Media

Šezdesetsedmogodišnji Danijel Dej Luis i njegov dve godine mlađi kolega Bin navodno su viđeni širom severozapadne Engleske poslednjih dana, kao i na lokaciju u Varingtonu.

Nije poznato da li je glumački duo bio u Hendbridžu kada su se našli na udaru parking servisa.

Odbornik odeljenja Hendbridž Met Karter objavio je na lokalnoj Fejsbuk grupi da je razgovarao sa većem o snimanju i da mu je rečeno da odeljenje za autoputeve to nije odobrilo.

Karter je takođe kazao da mu je rečeno da zahtev za potpuno zatvaranje puta nije odobren.

Film Anemonu producira američka kuća Focus Features i predstavlja povratak Danijela Dej Luis glumi, pošto se 2017. povukao posle ostvarenja Fantomska nit.

Osvojio je više Oskara za najboljeg glumca od bilo kog drugog umetnika, za uloge u filmovima Moje levo stopalo, Biće krvi i Linkoln.

Focus Features je opisao Anemonu kao film koji istražuje "zamršene odnose između očeva, sinova i braće, i dinamiku porodičnih veza".

Komentar je zatražen i od američke producentske kuće.

BBC na srpskom je od sada i na Jutjubu, pratite nas OVDE.

Pratite nas na Fejsbuku, Tviteru, Instagramu, Jutjubu i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: