Zanimljivosti 7

09.10.2024.

8:25

Kuda ide ovaj svet?! Petogodišnjak vozi Lamborghini 300 km/h, otac sve snima VIDEO

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, ovaj dečak je vozio automobile o kojima većina nas može samo da sanja.

Izvor: Index, B92.net

Kuda ide ovaj svet?! Petogodišnjak vozi Lamborghini 300 km/h, otac sve snima VIDEO
Lamborghini

Podeli:

Petogodišnji Zajn Sofuoglu je sin poznatog turskog motocikliste Kenana Sofuoglua, a u medije je prvi put dospeo kada je javnost saznala da otac pušta svoje dete da vozi razna vozila.

Mali Zajn je počeo da vozi i pre nego što je prohodao, a tokom svog vozačkog staža sedeo je za upravljačem supersportskih motocikala, brojnih sportskih automobila, ali je upravljao i četvorociklima, čamcima i trkačkim kartinzima.

Ovaj petogodišnjak takođe ima svoj Instagram profil sa preko 3,5 miliona pratilaca. Profil uređuju roditelji, pa su nedavno objavili snimak na kojem je petogodišnjak dobio priliku da vozi Lamborghini.

I to ne bilo koji. U pitanju je Revuelto, naslednik Aventadora sa hibridnim pogonom koji proizvodi više od hiljadu konja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Sofuoğlu🇹🇷🇳🇱🇩🇿 (@zaynsofuoglu)

I dok se njegovi vršnjaci zabavljaju bezazlenim igrama, u najboljim slučajevima simulacijama na igračkoj konzoli, Zajn doživljava vožnju bukvalno iz prve ruke.

Tako je imao priliku da vozi Lamborghini do 312 km/h. Nakon toga, na red je došla nova zabava – "paljenje guma" skupocene mašine.

S obzirom da mališan ima samo pet godina, njegovi roditelji su često kritikovani zbog ovakvih objava.

To ih do sada nije pokolebalo, pa možemo očekivati nove objave...

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: