Zanimljivosti 9

11.09.2024.

9:25

"Poludeo" jer mu je pauk odneo auto, pa ukrao vozilo za vuču i napravio haos VIDEO

Vlasti nastavljaju potragu za osumnjičenim, čiji identitet još nije saopšten.

Izvor: Revijahak

"Poludeo" jer mu je pauk odneo auto, pa ukrao vozilo za vuču i napravio haos VIDEO
Shutterstock/moomin201

Podeli:

U sceni dostojnoj lošeg akcionog filma, čovek u Sanset parku (Bruklin, SAD) je ukrao šlep kamion (pauk vozilo) na koji je već bio zakačen njegov veliki pikap, a zatim izazvao haos, odnosno štetu na nekoliko vozila, uključujući i svoje.

Vlasti i dalje traže vozača da odgovara za svoje postupke. Između ostalog i zato što se kamionom zakucao u autobus pun putnika.

Sve je počelo kada su iz firme koja se nalazi u prometnoj 53. ulici, između 1. i 2. avenije u Sunset Parku, pozvali šlep kamion da ukloni Chevrolet Silverado koji je neko vreme blokirao servisni ulaz u njihovu zgradu.

Kada je vozač pauka već zakačio vozilo za šlepovanje, pojavio se vlasnik pikapa. Posle kratkog verbalnog obračuna i pretećih gestova, muškarac je odlučio da uzme pravdu u svoje ruke i ukrao šlep kamion.

Kada je krenuo, njegov pikap se opasno zaljuljao i udario u nekoliko automobila parkiranih pored puta. Vozačeva vrata pikapa, koja nisu bila dobro zatvorena, skoro su se odvojila od udarca.

Haos je naglo prekinut nekoliko blokova kasnije kada je muškarac udario vozilom u gradski autobus. To je konačno zaustavilo njegov ludački nalet.

Nakon udesa, osumnjičeni je napustio šlep vozilo i sopstveni pikap i pobegao peške 55. ulicom i 3. avenijom.

Uprkos šteti na više vozila, uključujući tu i autobus, povređenih, srećom, nije bilo. Stanovnici Sanset Parka i vlasnici oštećenih vozila bili su zaprepašćeni razmerom incidenta.

Vlasti istražuju i nastavljaju potragu za osumnjičenim, čiji identitet još nije saopšten.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: