Zanimljivosti 4

07.09.2024.

21:02

Za monahe, svece i časne sestre! FOTO/VIDEO

Pikap automobili su sjajni kada treba da prevezete neki teret - ali šta ako ste na Tajlandu i saputnici su vam monasi ili časne sestre?

Izvor: B92, CarScoops

Za monahe, svece i časne sestre! FOTO/VIDEO
Carryboy

Podeli:

Jedna firma po imenu Carryboy mislila je i na ovu, za običnog čoveka, malo verovatnu opciju.

Oni su, naime, napravili Eco Bus, dodatak koji se uklapa sa većinom kamioneta srednje veličine (Toyota Hilux Revo, Nissan Navasa, Nissan Triton itd), a koji od pikapa pravi prevozno sredstvo za 8-10 osoba.

Proces konverzije je prilično jednostavan - zadnji deo svog vozila zamenite novom kabinom ove kompanije, i to je to. Visina je 185 cm, a širina 175 cm, s tim što se sa obe strane nalaze veliki prozori koji se otvaraju, a dole je aluminijumski pod.

Carryboy

Kabina je opremljena i LED svetlima, kao i "Stop" dugmetom za direktnu komnikaciju sa vozačem. Dolazi sa jednokrilnim ili dvokrilnim vratima, a po želji se mogu dodati i stepenice.

Vozač ima na raspolaganju set kamera, a tu je i klima koja ide do 22 stepena Celzijusa što bi trebalo da bude dovoljno za vrele dane na Tajlandu.

Inače, nisu nam tek tako pali na pamet crkveni uposlenici sa početka teksta - sam Carryboy kaže u reklami da reklamira da ova kabina može prevesti bilo šta, uključujući "turiste, studente, časne sestre, monahe, svece, radnike, sportiste i fudbalere".

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: