Zanimljivosti 3

08.08.2024.

8:02

Šta o Cybertrucku misli američki novinar koji je intervjuisao Putina VIDEO

Ilon Mask je ustupio Teslin električni kamionet kontroverznom američkom novinaru Takeru Karlsonu, radi ultimativnog testa.

Izvor: B92.net

Šta o Cybertrucku misli američki novinar koji je intervjuisao Putina VIDEO
Profimedia

Podeli:

Karlson je u ponedeljak objavio video sa testa Cybertrucka na svojim Jutjub i X kanalima. On je prethodno kontaktirao Maska sa idejom da isproba električni kamionet u ruralnom području Mejna.

Na snimku, Karlson odlazi na farmu da poseti Patrika Finija, vlasnika klasičnog kamioneta Ford F-350 i bivšeg vojnog mehaničara, kako bi ga pitao o iskustvu korišćenja Cybertrucka u svojoj pilani.

Nakon što je nedelju dana koristio Cybertruck u pilani, Karlson je upitao Finija da li misli da bi mogao da zameni njegov F-350, na šta je Fini kratko odgovorio: "Za sada da."

"Mehanički, ima sve što je potrebno", kazao je Fini na iznenađenje Karlsona.

"Naravno, to je kamionet od 100.000 dolara, ali nećemo sada o tome", prokomentarisao je američki novinar.

On dalje navodi da se mnogi preduzimači mogu videti kako voze kamionete od 100.000 dolara, ali da je Cybertruck "super lak za korišćenje".

Njih dvojica zatim kreću sa Cybertruckom u vožnju, detaljno razmatrajući karakteristike EV-a, od vuče i različitih načina vožnje, do testova brzine, i na kraju - pucanja u vozilo iz pištolja.

U nastavku možete pogledati celu epizodu Takera Karlsona, u kojoj je Tesla Cybertruck stavljen na ultimativni test.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: