Zanimljivosti 19

03.08.2024.

7:50

Potpisao za Real, pa dobio BMW od 200.000 evra – a ne zna da vozi

Kilijan Mbape se može pohvaliti jednim od najskupljih automobila bavarskog proizvođača.

Izvor: B92.net

Potpisao za Real, pa dobio BMW od 200.000 evra – a ne zna da vozi
BMW

Podeli:

Francuski reprezentativac je po dolasku u Real Madird zadužio i službeni auto, poput ostalih igrača, trenera Ančelotija i predsednika kluba Peresa.

Naime, njima po ugovoru o sponzorstvu sa BMW-om pripada po jedan automobil nemačkog proizvođača po izboru, koji će koristiti dok su u tom klubu. Jedino ograničenje je da model mora da bude električni.

BMW

Francuska superzvezda predstavljen je kao najnovije pojačanje "Kraljevskog kluba" ranije ovog meseca nakon višegodišnjih spekulacija koje su ga povezivale sa prelaskom u špansku prestonicu. 

BMW

Igranje za najveći klub na svetu donosi mnoštvo pogodnosti. Jedna od njih je poklon jednog od najprestižnijhih automobilskih brendova, BMW-a, zahvaljujući trogodišnjem sponzorskom ugovoru koje Real ima sa nemačkim proizvođačem. 

BMW

Prema pisanju španske Marke, Mbape će dok je u Realu na raspolaganju imati luksuznu limuzinu BMW i7 M70 xDrive., čija je cena oko 200.000 evra.

BMW

Ovaj električni automobil ima dva motora, jedan na zadnjoj osovini sa 489 KS i drugi na prednjoj sa 258 KS. 

Od 0 do 100 ubrzava za neverovatnih 3,7 sekundi, a mnaksimalna bzina je ograničena na 250 km/h.

BMW

Čak ni jedna ovakva ekstravagancija nije toliko zanimljiva, koliko podatak da Kilijan Mbape nema vozačku dozvolu, tako da neće moći lično da vozi ovaj BMW.

Podeli:

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: