Zanimljivosti 1

02.08.2024.

13:20

Kupite Renault – garantujemo uspešan brak; Ako se razvedete, vraćamo pare

Ovo je automobil sa puno prostora i udobnosti za celu porodicu. Tako da jednostavno nema razloga da se putnici svađaju.

Izvor: B92.net

Kupite Renault – garantujemo uspešan brak; Ako se razvedete, vraćamo pare
Renault promo

Podeli:

Renault daje velika obećanja povodom lansiranja novog električnog automobila Renault Scenic.

Ako živite u Velikoj Britaniji, reklamna kampanja francuskog proizvođača obećava britanskim kupcima - dobar brak!

Renault opisuje Scenic kao porodični automobil sa puno prostora i udobnosti za celu porodicu. Tako da jednostavno nema razloga da se putnici svađaju.

Renault promo

Kampanja je inspirisana istraživanjem koje je sproveo Renault i koje je pokazalo da petina (21 odsto) Britanaca kaže da greške u vožnji izazivaju većinu svađa između njih i njihovog partnera u automobilu, a zatim sledi 20 odsto onih koji kažu da je vožnja njihovog partnera uzrok rasprava.

Istraživanje je takođe pokazalo da su tri najbolje karakteristike koje pomažu u poboljšanju raspoloženja u automobilu: udobna sedišta (42 odsto), dobar audio-uređaj (26 odsto) i dovoljno prostora za sve (26 odsto).

Renault promo

Stoga je Renault potpuno uveren da ima pravi automobil za porodicu i čak nudi mogućnost da kupac vrati automobil i dobije punu refundaciju ako se razvede u roku od godinu dana.

"Svi smo bili u takvoj situaciji, jednostavno parovi nisu uvek u harmoniji. Ova jedinstvena kampanja pokazuje koliko je Renault siguran u svoj model Scenic i njegovu sposobnost da unese radost u porodični život", rekao je Noel Bunting, kreativni direktor reklamne agencije Publicis London.

Ponuda dolazi sa nekoliko klauzula. Auto mora biti privatno kupljen i morate proći dokumentovani razvod ili odjavu partnerstva, a sve mora da potvrdi sud.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: