Zanimljivosti 12

30.07.2024.

8:25

Može biti samo jedan: Ovo je unikatni BMW M5 FOTO

Samo dodatna oprema košta 57.000 dolara.

Izvor: B92.net

Može biti samo jedan: Ovo je unikatni BMW M5 FOTO
BMW

Podeli:

Novi M5 je nakon Evrope krenuo i put Amerike. Za promociju na "Pebl Bič konkursu elegancije", napravljen je poseban primerak u saradnji sa odeljenjem BMW Individual i organizatorom takmičenja u Pebl Biču.

Pored posebne narandžaste nijanse spoljašnjosti Frozen Orange Metallic, ovaj M5 dobija niz jedinstvenih detalja. Treba naglasiti da ova nijansa neće krasiti više nijedan BMW model.

BMW

A što se tiče jedinstvenih detalja, BMW ih spominje u ukupnoj vrednosti od 57.000 dolara.

Uključuju točkove sa narandžastim akcentom i mat zlatnu obojene karbonsko-keramičke kočione čeljusti.

BMW

U unutrašnjosti, sedišta su presvučena kožom u kombinaciji Kyalami Orange i Silverstone, dok su na naslonima za glavu utisnuti logo Pebble Beach Concours.

Taj logo, sa simbolom "#1/1", nalazi se i na instrument tabli i pragovima prednjih vrata.

BMW

Lista opreme obuhvata brojne dodatke, uključujući profesionalni paket za pomoć pri vožnji, koji dolazi sa sistemima kao što su pomoć pri održavanju vozila u saobraćajnoj traci, kontrola udaljenosti i pomoć pri vožnji bez upotrebe ruku ispod 40 mph (64 km/h).

Tu je i Executive paket, koji dodaje elemente kao što su osvetljena prednja rešetka hladnjaka, ventilisana sedišta i roletne za zamračivanje na zadnjim prozorima.

BMW

Carbon paket dodaje krov od ugljeničnih vlakana, karbonske poklopce kućišta retrovizora i karbonski spojler.

Možda najvažniji dodatak je M Drive Professional paket koji uključuje dva režima rada (Dynamic i Dynamic Plus) sa kojima je M5 dozvoljeno voziti samo na stazi, gde auto može da razvije preko 250 km/h.

BMW

Ovaj M5 će biti ponuđen na aukciji, a očekuje se da bi mogao da dostigne cenu nekoliko puta veću od osnovnog M5. Ipak je reč o jedinstvenom primerku sa ekskluzivnom opremom.

Prihod od prodaje biće uplaćen u dobrotvorne svrhe.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: