Automobili

Subota, 30.09.2023.

21:37

Još brži i agresivniji: Novi Lamborghini u akciji VIDEO

Revuelto je izašao na stazu Automotodromo Pjero Tarufi, nedaleko od Rima.

Izvor:

Default images

Najnoviji Lambo je plug-in hibrid, ali ne brinite, jer uprkos elektrifikaciji, novitet iz Sant'Agate nije izgubio ništa od svoje reputacije. Naprotiv, sada je još brži i agresivniji, baš kao što njegov izgled i podaci na papiru sugerišu.

Revuelto je izašao na stazu Automotodromo Pjero Tarufi u Valelungi, nedaleko od Rima. Za volanom je profesionalni trkač Andrea Kaldareli, koji je izvukao maksimum iz ove mašine sposobne da ubrza do 100 km/h za 2,5 s i dostigne 350 km/h.
Foto: Lamborghini promo
Podsećanja radi, Revuelto koristi plug-in hibridni pogonski sklop, koji se sastoji od 6.5 V12 sa tri elektromotora, a sinergijski efekat je čak 1015 KS!

A kada volan sedne Kaldareli, član Lamborghinijeve Squadra Corse, jasno je bilo da ćemo videti superzanimljivu vožnju sa dosta atraktivnih manevara.

Na kraju je pohvalio dinamiku vožnje automobila, isporuku snage i osmostepeni menjač. Naravno, ovom modelu nije potrebna dodatna reklama jer je rasprodat dve godine unapred. Prve isporuke počinju u poslednjem kvartalu ove godine

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: