Automobili

Petak, 20.01.2023.

10:49

Bundesliga u automobilu? Može, ako vozite ovaj BMW FOTO

BMW je odlučio da ponudi aplikaciju koja donosi nemački profesionalni fudbal na ekrane automobila.

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Bundesliga u automobilu? Može, ako vozite ovaj BMW FOTO
Foto: BMW promo

Ovo je rezultat inicijative BMW-a i DFL (Deutsche Fußball Liga) koja omogućava gledanje utakmica nemačke lige na ekranu u BMW automobilima, posebno u Seriji 7.

Korisnik mora da aktivira svoj eSIM da bi omogućio video prenos preko 5G mreže na 14,9-inčnom zakrivljenom ekranu nove "sedmice". BMW još nije saopštio da li će video moći da se prenosi na opcioni ekran od 31 inča za putnike pozadi.
Foto: BMW promo
Pilot projekat traje do kraja marta, a trenutno se nudi isključivo u Nemačkoj, Švajcarskoj i Austriji. U narednim mesecima aplikacija će biti dostupna korisnicima u ostatku Evrope, Azije i Amerike.

BMW je nagovestio da će ova tehnologija biti standardna na novim modelima. Vrlo je verovatno da će ponuda početi sa novom Serijom 5, koja dolazi ove godine.
Foto: BMW promo
Naravno, iz bezbednosnih razloga aplikacija radi samo dok vozilo miruje. U vožnji ćese i dalje emitovati zvuk prenosa utakmice, ali bez slike.

Očekuje se da će aktivacijom sistema autonomne vožnje nivoa 3 takve aplikacije biti dostupne i tokom vožnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Društvo

MUP se hitno oglasio: Katastrofa stiže u Srbiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za vanredne situacije, izdao je upozorenje za Mionicu, večeras i sutra, za pojavu grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina za kratko vreme.

13:50

1.7.2024.

1 d

Podeli: