Promo

18.10.2024.

12:07

SWM u Srbiju donosi italijanski šarm i pouzdanost

SWM kao deo Shineray Grupe, koji je jedan od vodećih proizvođača automobila u Kini, donosi na naše tržište četiri potpuno nova modela koji će našim vozačima da ponudi potpuno novi užitak u vožnji.

Autor: Promo

Promo
SWM u Srbiju donosi italijanski šarm i pouzdanost
SWM Promo

Podeli:

SWM u Srbiji zastupa Atmo Grupa, koja će našim vozačima da ponudi modele SWM G01, G01F, G03F i G05 Pro, koji spadaju C-SUV i D-SUV segmentu. Modeli su sa početnom cenom od 17.990 evra.

Kako je u svetu trenutno veoma zastupljena zelena agenda i pribegava se alternativinim gorivima sve je veća potražnja za elektromobilima, u Atmo Grupi su prepoznali taj momenat i uskoro će biti u ponudi i modeli X30l EV električni i LCV  i G03F električni SUV.

Celokupnom ponudom koja prati svetsko tržište Atmo Grupa ima Srbiju kao centar Balkana da iz nje stremi daljem širenju.

Ovi modeli čine spoj odlične cene i kvaliteta jer su brižni dizajneri i konstruktori vodili računa o baš svemu. Oni su se prikljanjali modernim rešenjima koja se naslanjaju na dugogodišnje iskustvo mehaničara. Naše tržište uvek je raspoloženo za novitete i niske cene ali se srpski kupci uvek okreću kvalitetu, jer novi brend SWM svakako može da ispuni baš sva očekivanja.

SWM Promo

Novi SWM modeli imaju produženu garanciju od pet godina ili 150 hiljada  kilometara, a ovaj ustupak trenutno je rezervisan samo za kupce  iz Srbije.

Prodajni i postprodajni centri u Beogradu, Nišu i Novom Sadu su u pripremi i to jeste samo prva etapa razvoja ovog brenda na našem tržištu, jer, kako kažu iz ATMO -  ono najbolje tek dolazi.

SUV SWM modeli pre svega su namenjeni porodicama ali ih u Evropi i rado kupuju oni vrlo izbirljivi vozači koji vole ugođaj pri vožnji. Ljubitelji sportske vožnje rado u svojim garažama imaju ovaj model jer široki enterijer i siguran motor, uvek su polazni preduslov za odličan doživljaj. Sigurnost samog vozila dodatno pojačava njegovu neprikosnovenost kada je savladavanje terena koji nisu standardni u pitanju.

Kod SWM vozila prednjači bezbednost što je danas bitnije od svega. Prateći statistiku na srpskim putevima, bezbednost putnika nikada nije bila bitnija. Sistem za hitno kočenje, sistem za kontrolu stabilnosti, kamere od 360 stepeni, asistenti za mrtvi ugao i video rekorderi pomoćiće da na putu sagledate sve opasnosti i predvidite neugodne situacije.

SWM Promo

Siguran automobil sačuvaće vaše najmilije, sačuvaće Vas - kada je u pitanju sigurnost tu nema kompromisa, a SWM ne pravi kompromise ni u čemu. Vožnja u ovim modelima je sigurno i udobno iskustvo, a to jesu iskustva vozača iz Evrope.

Italijanska elegancija i najnaprednija tehnologija utkana u brend SWM čini ga neodoljivim za srpsko tržište, jer naši ljudi vole kada nešto dolazi sa stilom i u najboljem pakovanju a opet odiše najsavremenijim detaljima modernih rešenja.

SWM nude vozaču pravi užitak ako volite  beskontaktni pristup, volite pregledne ekrane,  sedišta  koja se greju, panoramske krovne prozore, držače za čaše  sa funkcijama grejanja i hlađenja...

Budite među prvim vozačima SWM-a u Srbiji osetite sigurnost uz eleganciju i prefinjenost, jer užitak u vožnji nije kompromis.

SWM modeli G01F i G03F su ekskluzivno bili predstavljeni na ovogodišnjem Sajmu automobila koji je održan od 4. do 6. oktobra, u sporskoj Hali "Čair" u Nišu. Ovo je bila prilika da svi ljubitelji novih četvorotočkaša razgledaju modele novog brenda koji stiže na srpsko tržište.

SWM Promo

Podeli:

Možda vas zanima

Podeli: