Polovnjak 38

05.09.2024.

12:51

Ovo je 10 najpouzdanijih polovnih automobila koje možete da kupite

Magazin Top Gear objavio je svoj najnoviji izbor najpouzdanijih polovnih automobila u 2024. godini. Dominiraju japanski proizvođači, a sledi kompletan spisak.

Izvor: B92/Večernji list

Ovo je 10 najpouzdanijih polovnih automobila koje možete da kupite
Honda

Podeli:

10. Peugeot 107

Peugeot

Razlozi za ovaj odabir uključuju činjenicu da je 107 poznat po svojoj jednostavnoj, ali čvrstoj konstrukciji koja se pokazala veoma otpornom na trošenje.

9. Hyundai i20

Hyundai

Ovaj automobil se i dalje ističe kao izuzetno pouzdan izbor. Hyundai i20 nudi dve vrlo vredne stvari - neće vas često izneveriti, a troškovi popravki i tada neće biti visoki.

8. Suzuki Alto

Suzuki

Ovaj mali hečbek poznat je po svojoj jednostavnoj, ali pouzdanoj konstrukciji. Iako možda nije najuzbudljiviji izbor, dugotrajan je, i njegove kvalitete morate da poštujete.

7. Kia Rio

Kia

Iako je manji i jeftiniji od svog evropskog brata, modela Ceed, Rio se pokazuje izuzetno pouzdanim - nudi odličnu kombinaciju pristupačne cene i niskih troškova održavanja.

6. Kia Ceed

Kia

Ovaj model ističe se izvanrednom pouzdanošću. Iako je poznat i po svojoj prilagodljivosti za različite namene, pouzdanost mu je ipak najveća vrlina.

5. Toyota Aygo

Toyota

Iako moderni Aygo možda izgleda kao da je došao sa cosplay konvencije, što odražava Toyotino nastojanje da privuče mlađu publiku, a drugi ga smatraju "dosadnim", ovaj model je baš ono što vam i treba od polovnjaka - pouzdan gradski auto.

4. Mazda MX-5

Mazda

Ovaj lagani sportski automobil s pogonom na zadnjim točkovima i manuelnim menjačem pruža neverovatan užitak u vožnji, a istovremeno je i jedan od najpouzdanijih automobila na putevima.

3. Toyota Auris

Toyota

Toliko je popularan da se čini da svako zna bar jednu osobu koja ga je vozila u nekom trenutku - a to nije tek rako. Ovaj automobil, iako možda nije najuzbudljiviji na tržištu, nudi pouzdane performanse.

2. Mazda 2

Mazda

Iako nije postigla isti nivo prodaje kao Ford Fiesta ili Opel Corsa, Mazda 2 je poznata po izvrsnom rukovanju i pouzdanosti, čime se izdvaja kao sjajan izbor među polovnim automobilima.

1. Honda Jazz

Honda

Iako je možda iznenađujuće da mali i pristupačni Hondin model osvaja prvo mesto, to je rezultat dugogodišnjeg pristupa koji je Hondi omogućio uspeh - još pre nekoliko decenija su shvatili da ključ lojalnosti kupaca leži u pouzdanim proizvodima. 

To je razlog zašto su prodali stotine miliona modela Super Cub, zašto je NSX bio revolucija, ali i zašto je Jazz omiljen među vozačima svih starosnih doba, od početnika do starijih osoba.

Podeli:

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

22 h

Podeli: