Garaža 22

27.06.2024.

19:00

Znate li ovaj trik? Koristite klimu da štedite gorivo VIDEO

Jedna tiktokerka koja je poznata po svojim savetima za automobile, otkrila je vozačima da postoji dugme na klimi koje bi trebalo uvek da koriste.

Izvor: Net

Znate li ovaj trik? Koristite klimu da štedite gorivo VIDEO
Shutterstock/Basel Al seoufi

Podeli:

Ovo dugme, kako ističe, korisno vam je u svim vremenskim uslovima kako biste uštedeli novac na gorivu.

"Znate li čemu služi ovo dugme za klimu u automobilu? Mnogi misle da se koristi samo za uključivanje klime leti, što je pogrešno. Ako koristite ovo dugme, vožnja je veoma efikasna", rekla je ona.

"Prvo, uključite klima uređaj leti i stisnite dugme 'unutrašnje petlje'. Ovaj efekat hlađenja je jako dobar", navela je.

" Drugo, uključite klima uređaj zimi, isključite klima uređaj, stisnite dugme 'spoljne petlje'", istakla je.

"Treće, uključite klimu kada je napolju kiša, podesite način duvanja da ide u staklo, i tako se neće magliti", zaključila je.

@master_driver666 Do you know how to use the car air conditioning buttons?#driving #skills #tips #knowledge #fpy ♬ 原聲 - Master driver

Podeli:

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

15 h

Podeli: