Aktuelno 1

28.10.2024.

20:00

Minivan je živ! Ovaj sjajni kineski sedmosed to potvrđuje FOTO

Luksuz nikada nije bio jeftiniji, a u ovom slučaju reč je o 32.990 evra.

Izvor: Index.hr

Minivan je živ! Ovaj sjajni kineski sedmosed to potvrđuje FOTO
Forthing

Podeli:

Na prvi pogled ne zvuči malo, ali stvari postaju jasnije ako se zna da je u pitanju luksuzni minivan sa sedam sedišta u vrhunskoj opremi.

Forthing U-Tour se nudi sa jednim paketom opreme koji naglašava maksimalnu udobnost za sve putnike zajedno sa prostranošću i promenljivim enterijerom.

Forthing

Unutrašnjost vozila je presvučena eko kožom, a prvi i drugi red sedišta dodatno su opremljeni grejanjem i ventilacijom, dok vozačko sedište ima i opciju za masažu i podešavanje lumbalnog dela sedišta.

Forthing

Bezbednosna logistika je kompletna i uključuje ABS/ESP sistem iz kompanije Bosch, upozorenje o nenamernoj promeni trake, upozorenje na opasnost od sudara spreda i pozadi, kameru sa panoramskim pogledom od 360 stepeni, prednje i zadnje parking senzore...

Forthing

Ispod haube je stari poznanik – Mitsubishijev 1.5 litarski četvorocilindarski turbo-benzinac snage 177 KS uparen sa sedmostepenim menjačem sa duplim kvačilom (7-DCT) koji potpisuje Magna Steyr.

Forthing

Kupcima se nudi izbor od četiri metalik boje spoljašnjosti bez dodatnih troškova.

Hrvatski Index navodi da je Forthing U-Tour upravo stigao u tu zemlju i da košta od 32.990 evra, uz garancija od 5 godina ili 100.000 km.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: