Aktuelno 4

23.10.2024.

17:28

Svetska premijera: Opel Mokka 2025 FOTO

Opel je predstavio redizajniranu verziju Mokke četiri godine nakon njenog debija.

Izvor: Autoklub

Svetska premijera: Opel Mokka 2025 FOTO
Opel

Podeli:

Model je blago vizuelno promenjen, a tu su i mala poboljšanja u kabini, uključujući novi infotainment sistem. Takođe, Mokka će se nastaviti da postoji u benzinskoj, blago hibridnoj i potpuno električnoj verziji.

Opelovi dizajneri su ažurirali LED svetlosni potpis na prednjim i zadnjim svetlima, sa tri raspoređena bloka slično Fronteri i Grandlandu. Zatvorena maska, poznata kao "Opel Vizor", sada ima novi znak Opela. Nadalje, nestali su svi hromirani ukrasi, sa novim naglaskom na crnim spoljnim detaljima.

U unutrašnjosti je digitalni kokpit koji se sastoji od dva 10-inčna ekrana, što je sada standardna oprema, a tu je i novi infotainment sistem, koji ima vidžete nalik pametnim telefonima, bolje prepoznavanje glasa i integraciju ChatGPT-a u dostupnu navuigaciju.

Volan je također redizajniran, kao i centralna konzola u mat srebrnoj boji koja ima USB-C port, manje dugmića i prekidače iz Grandlanda.

Linija pogonskih sklopova počinje sa neelektrifikovanim 1,2-litarskim trocilindričnim motorom sa turbopunjačem koji proizvodi 136 KS, šaljući snagu na prednje točkove putem manuelnog menjača sa šest stepeni prenosa. 

Blagi hibrid kombinuje motor jednake snage sa električnim motorom od 28 KS, a tu je i šestostepeni automatski menjač. Električna varijanta ima 156 KS, i dobija energiju iz baterije od 54 kWh. Prerađena Opel Mokka već je dostupna za naručivanje u Nemačkoj, i kreće od od 26.740 evra.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: