Aktuelno

23.10.2024.

12:43

Vožnja i štednja – da, moguće je!

Bliže nam se hladniji meseci, a to znači i više vremena provedenog u kolima, putovanje za praznike i zimski odmori. Gorivo je stavka koja prilično utiče na kućni budžet, pa je zato odlična vest da vožnjom zapravo možete i da uštedite!

Izvor: B92.net

Vožnja i štednja – da, moguće je!
Promo

Podeli:

Kako bi svojim vernim potrošačima, kao i onima koji to postanu, omogućili uživanje u vožnji bez brige o potrošnji, kompanija NIS kreirala je Sa nama na putu program lojalnosti koji nudi brojne pogodnosti na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Lojalti klub „Sa nama na putu“ za nove članove nudi veliki broj različitih mogućnosti uštede, ali i sjajnu priliku da kupe G-Drive tečnost za stakla od 3 litra za samo jedan dinar, uz kupovinu 10 litara bilo kog goriva, do kraja oktobra.

Dodatno, svi postojeći korisnici ovog programa imaće priliku da sakupe dodatne bonus poene na gorivo – jedan bonus poen po kupljenom litru bilo kog standardnog goriva, a dva bonus poena za svaki kupljen litar G-Drive premijum goriva, samo uz „Sa nama na putu“ aplikaciju. To praktično znači da svaki član programa može ostvariti uštedu za svaki litar kupljenog goriva.

Vožnja je uvek lepša uz pauze za odmor i osveženje, a uz “Sa nama na putu”, do 31. oktobra, možete ostvariti popust od čak 30% na sve tople napitke i Drive Cafe kafe, umesto redovnih 20% popusta.

Ukoliko već niste korisnik ovog programa, to možete postati za samo nekoliko minuta sledeći naredne korake:

1. Preuzmite i instalirajte „Sa nama na putu“ mobilnu aplikaciju putem platformi Google Play, App Store ili App Gallery.

2. Registrujte se kako biste pokrenuli svoj korisnički nalog.

3. Pri svakoj kupovini goriva, na kasi bilo koje NIS Petrol ili Gazprom benzinske stanice očitajte QR kod iz vaše mobilne aplikacije i tako iskoristite neku od brojnih pogodnosti.

Mobilna aplikacija omogućava korisnicima uvid u potrošnju, status članstva, dostupne pogodnosti, realizovane transakcije i još mnogo toga. Preuzmite aplikaciju „Sa nama na putu“ i kao član najvećeg programa lojalnosti u zemlji uštedite novac vozeći!

Podeli:

Možda vas zanima

Podeli: