Aktuelno 0

22.10.2024.

14:00

Klarkson progovorio o traumatičnom iskustvu: "Bio sam uglavnom mrtav"

Jedan od najpoznatijih voditelja u svetu automobilizma, Džeremi Klarkson, morao je hitno na operaciju.

Izvor: B92

Klarkson progovorio o traumatičnom iskustvu: "Bio sam uglavnom mrtav"
EPA/ANDY RAIN

Podeli:

Desilo se ovo kada je voditelj bio na odmoru, a celokupno iskustvo opisao je u svojoj kolumni za list "Sunday Times". Prvo, nakon doručka, Klarkson je imao problema da ustane.

"Morao sam zastanem na trenutak kako bih se uverio da mi sve radi kako treba. Nekoliko sati kasnije, skočio sam sa čamca u vodu, ali sam bućnuo u vodu kao labrador. Kada imate stomak velik kao moj, to mnogo boli", napisao je on u tekstu.

Kako je dalje objasnio, "bilo je više vode u njegovim plućima, nego u Velikom jezeru".

"Bio sam uglavnom mrtav", napisao je Klarkson.

Kaže da je ostatak odmora odlučio da se ne kreće mnogo, već da sedi u stolici i jede sir uz vino.

Napominje da je ignorisao upozorenja organizma nakon što se vratio kući, čak i nakon što je primetio stezanje u grudima. Situacija se pogoršala, a on je hitno prevezen u bolnicu kolima hitne pomoći. 

Lekari u bolnici Džon Radklif prvobitno su želeli da ga pošalju kući jer nisu primetili nikakve znake potencijalnog srčanog udara. Pre nego što ga je pustio, "stariji doktor" stavio je Klarksona u mašinu za magnetnu rezonancu, gde su otkrili da ima jednu potpuno začepljenu srčanu arteriju, dok je druga bila skoz skoro začepljena.

Nakon ovoga je usledial hitna dvosatna operacija, a Klarkson je obećao da će više brinuti o sebi tako što će "pokušati da učini celer zanimljivim", kao i da će "otkriti kakvog je ukusa voda".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: