Aktuelno 3

17.10.2024.

16:15

Srpska premijera: Stigao je novi BMW X3, objavljena i cena FOTO

BMW X3 četvrte generacije svečano je predstavljen u Beogradu.

Izvor: B92.net

Srpska premijera: Stigao je novi BMW X3, objavljena i cena FOTO
Delta Motors/Aleksandar Savin

Podeli:

Novi X3 imao je srpsku premijeru u TC Galerija,  a posetioci će ovaj SUV imati priliku da vide u BMW Store-u do 27. oktobra.

Potpuno novi BMW X3 dolazi u većim dimenzijama od svog prethodnika sa prostranijim i još komfornijim enterijerom.

Moderan dizajnerski jezik definiše siluetu automobila. Prednji deo krasi inovativno dizajnirana BMW maska, a opciono je dostupno i BMW Iconic Glow osvetljenje rešetke.

Delta Motors/Aleksandar Savin

Enterijer spaja SUV funkcionalnost sa velikim i stilizovanim prostorom. Luksuznom doživljaju doprinose kvalitetni materijali sa vrhunskom završnom obradom uz novodizajnirana sedišta koja su presvučena recikliranim materijalom Econeer.

Veganza i BMW Individual Merino kožne presvlake su dostupne kao opcija.

Delta Motors/Aleksandar Savin

Novi zakrivljeni ekran, BMW Interaction Bar i ručica menjača upotpunjuju moderan i atraktivan izgled sa dizajnom koji je usredsređen na vozača, a koji je karakterističan za aktuelne modele bavarskog proizvođača.

Delta Motors/Aleksandar Savin

Kvalitetni materijali, bogata standardna oprema, napredna digitalizacija i novi BMW iDrive sa QuickSelect-om zasnovan na BMW-ovom operativnom sistemu 9 zaokružuju ambijent u kabini.

Napredni BMW iDrive sistem poboljšan je intuitivnim upravljanjem glasovnim komandama i dodirom.

Delta Motors/Aleksandar Savin

Novi BMW X3 nudi širok asortiman standardnih i opcionih sistema za poluautonomnu vožnju i parkiranje, dok opcioni Parking Assistant Professional omogućava kontrolu parkiranja i manevrisanja kada je vozač izvan automobila i to uz pomoć pametnog telefona.

Pored dodatnih sistema asistencije, raznovrsna standardna specifikacija nudi mnoštvo funkcija koje povećavaju komfor u vožnji, poput BMW ID i My BMW aplikacije koje olakšavaju personalizaciju korisničkog iskustva.

Delta Motors/Aleksandar Savin

Gama pogonskih agregata se sastoji ne samo od benzinskih i dizel motora, već i od plug-in hibridnog sistema najnovije generacije.

Sve verzije su uparene sa osmostepenim Steptronic automatskim menjačem, uključujući ručice za menjanje brzina na volanu kao standardni deo opreme automobila.

Delta Motors/Aleksandar Savin

Plug-in hibridna verzija BMW X3 30e xDrive sada ima električni domet od 81–90 km po WLTP mernom ciklusu, dok BMW X3 M50 xDrive ima do sada najsnažniji šestocilindarski redni benzinski motor koji je ugrađen u neki M Performance model.

X3 N50 ubrzava od 0 do 100 km/h za 4,6 sekundi.

Delta Motors/Aleksandar Savin

Novi BMW X3 premijerno je izložen u BMW Store-u u TC Galerija u Beogradu do 27. oktobra, a cena startuje od 59.800 evra.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: