Aktuelno 0

04.10.2024.

17:12

Fiatov autogol: Porede Cybertruck i svoj auto koji niko neće VIDEO

Fiat je, u novom marketinškom potezu, objavio video u kom upoređuje Fiat 500e i Tesla Cybertruck.

Izvor: B92

Fiatov autogol: Porede Cybertruck i svoj auto koji niko neće VIDEO
Fiat

Podeli:

U pitanju je video kakvih ima dosta u svetu marketinga, a cilj je na šaljiv način istaći kvalitet svog automobila u poređenju sa nekim mnogo većim vozilima.

Ipak, mora se priznati da je malo čudno to što je Fiat odlučio da se u novom video-snimku naruga Teslinom moćnom kamionetu, naročito jer nije ni blizu toliko uspešan.

Video ismeva razne odlike kojima se Cybertruck inače ponosi, od oštrih uglova na telu kamioneta, preko ogromnih dimenzija, pa do stila generalno, a na kraju za svoj auto kažu: "Ovako bi električni automobil trebalo da izgleda".

Sve bi ovo bilo u redu da Fiat nije morao da objavi kako se obustavlja proizvodnja upravo 500e modela na nekoliko meseci, i to zbog slabih prodajnih rezultata. 

S obzirom na to da Fiat 500e u Americi košta oko 34.000 dolara, nije ni čudo što se tako loše prodaje na ovom tržištu gde je moguće nabaviti i Cybertruck, naročito jer Amerikance generalno mali automobili i ne zanimaju nešto preterano. 

Možda su iz italijanske marke mislili da će ovim uspeti da uzburkaju društvene mreže i popularizuju svoj mali automobil, ali se čini da su ipak malo preterali pa bi mogli da izazovu kontraefekat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FIAT USA (@fiatusa)

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: