Aktuelno 0

02.10.2024.

12:50

Da li ste spremni za uštede i do 8 dinara po litru goriva?

Ove jeseni posebne pogodnosti za vozače širom Srbije.

Izvor: B92

Da li ste spremni za uštede i do 8 dinara po litru goriva?
NIS

Podeli:

Jesen je pravo vreme za putovanja, a NIS Petrol i Gasprom benzinske stanice su do kraja oktobra spremile dodatne pogodnosti za svoje verne vozače u "Sa nama na putu" programu lojalnosti.

Novi članovi  koji se registruju u programu „Sa nama na putu“ putem aplikacije do 31. oktobra i pri prvoj kupovini sipaju najmanje 10 litara bilo kog goriva, dobijaju G-Drive letnji auto glass od 3L za samo 1 dinar.

Sve postojeće članove programa očekuju dodatni bonus poeni: jedan bonus poen za standardna i dva bonus poena za G-Drive premijum goriva. Uz ove dodatne bonus poene, moguća je ušteda i do 8 dinara po litru goriva.

U vožnji, pauza za kafu je gotovo neizostavna stanica. Zato NIS-ovi članovi programa „Sa nama na putu“ do kraja oktobra mogu da se opuste i odmore od vožnje uz dodatni popust od čak 30% u odnosu na redovnih 20% na Drive Cafe kafu i tople napitke.

Novi članovi programa odmah po registraciji u aplikaciji takođe mogu koristiti sve benefite akcije do kraja oktobra, kao i postojeći. 

Evo kako u nekoliko jednostavnih koraka možete postati deo najvećeg programa lojalnosti u našoj zemlji:

  1. Preuzmite aplikaciju preko Google Play-a, App Store-a ili App Gallery-a.
  2. Registrujte se brzo i lako
  3. Pri svakoj kupovini očitajte QR kod  iz vaše mobilne apliakcije i uživajte u svim pogodnostima programa
     

Putem aplikacije "Sa nama na putu" možete lako pregledati transakcije, broj poena, aktuelne promocije i koristiti interaktivnu mapu za pronalazak najbližih benzinskih stanica.

Postanite član najvećeg programa lojalnosti u zemlji i uživajte u jeseni punoj pogodnosti koje vam NIS Petrol i Gasprom benzinske stanice nude!

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: