Aktuelno 0

28.09.2024.

10:15

Volkswagen sprema velike promene: Šta nas čeka u budućnosti?

Volkswagen namerava da se pomeri dalje od jeftine plastike enterijera u korist kvalitetnijih materijala, i kaže da će se ovako uštedeti novac.

Izvor: Revijahak

Volkswagen sprema velike promene: Šta nas čeka u budućnosti?
Volkswagen

Podeli:

Top Gear je nedavno imao priliku da razgovara sa VW-ovim šefom dizajna, Endijem Mintom, i šefom strategije dizajna, Kristijanom Šrajberom, o budućem smeru brenda.

Jasno su stavili do znanja da će kabine VW-a dati prednost funkcionalnosti nad blistavošću.

"Kada otvorite vrata Volkswagena, ona moraju biti jednostavna i upotrebljiva, a ne preterano ukrašena", rekao je Šrajber.

"Na primer, imaćemo određene uzorke, posebno za GTI modele, i zaštitnički smo nastrojeni prema ovakvim stvarima pa ih nećemo koristiti na drugim modelima", dodao je.

Mint je istakao fokus na vrhunske materijale i pojednostavljene delove.

"Pokušaćemo da izbacimo jeftine plastične materijale i umesto toga novac ćemo uložiti u tkanine i poboljšanje kvalitete, što zapravo pomaže u uštedi novca i to ćemo aplicirati na više modela", naveo je Mint.

Pojednostavniće se i proces proizvodnje pa će se, na primer, segment sa ručkom u vratima i naslonom za ruku kreirati iz jednog dela.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

22 h

Podeli: