Aktuelno 3

24.09.2024.

15:00

Kim Kardašijan opet iznenadila VIDEO

Pošto ima više novca nego što može da potroši, nije ni čudo što Kim Kardašijan malo-malo pa nas iznenadi nekom novom modifikacijom u voznom parku. Ovog puta, u pitanju je Tesla Cybertruck.

Izvor: CarScoops

Kim Kardašijan opet iznenadila VIDEO
Profimedia

Podeli:

Ova medijska ličnost (nazovimo je tako) već je privlačila pažnju javnosti svojim automobilima, a sada je u žiži interesovanja njen ofarbani Cybetruck.

Glavni razlog za to jeste što svaki Cybertruck koji izađe iz Tesline fabrike ima iste delove od nerđajućeg čelika, a kompanija pruža i mogućnost dodatnog sloja "obloge", tj. zaštite. Međutim, Kim K je svoj ofarbala, čime je verovatno jedinstven.

Iz kompanije Platinum Motorsport koja je bila zadužena za poduhvat nisu objavili detalje procesa, ali verovatno su morali da nanesu poseban sloj neke materije kako bi se farba "primila" na ovaj električni kamionet.

Siva mat boja je slična onima na automobilima koje Kim Kardašijan već poseduje - tu spadaju Lamborghini Urus, Mercedes-Maybach S 580 i Rolls-Royce Phantom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Platinum Group (@platinum_group)

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

I Hrvati hitno povukli naš keks

Atlantic Grupa je Državnom inspektoratu izvestila da povlači s tržišta Jimmi cookies noisette od dve serije s rokom upotrebe do 11. maja sledeće godine zbog "mogućeg prisustva stranog tela u sadržaju".

10:58

23.9.2024.

1 d

Podeli: