Aktuelno 6

09.09.2024.

10:25

Škoda Elroq pokazala svoje "lice" FOTO

Automobil ima i novu, ekskluzivnu nijansu boje spoljašnjosti.

Izvor: B92.net

Škoda Elroq pokazala svoje "lice" FOTO
Škoda

Podeli:

Škoda otkriva nove detalje potpuno novog električnog SUV modela Elroq. To je ujedno i prvi produkcijski model koji usvoja dizajnerski jezik Modern Solid.

Prve skice spoljašnjosti Elroqa pružaju uvid u novi dizajn automobila češkog brenda, uključujući novi prednji deo sa Škoda natpisima, takozvano Tech-Deck "lice" vozila i Matrix-LED farove integrisane u prednji branik agresivnog izgleda. 

Škoda

Ostali vizuelni elementi uključuju detalje u jedinstvenom tamnom hromu i novoj, Elroq ekskluzivnoj Timiano zelenoj boji.

Zadnji deo Elroqa ima istaknut krovni spojler i tanka LED stop svetla.

Dodatni vizuelni istaknuti detalji obuhvataju jedinstvene tamne hromirane akcente, kao što su centralno pozicionirana slova naziva brenda na vratima prtljažnika i 2D Škoda logo koji krasi središnje poklopce na alu felnama.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: