Aktuelno 20

06.09.2024.

9:14

Gigant ismejao Teslu, bilbordi širom zemlje: "Verovatno valjaš za nešto drugo" VIDEO

Ne dešava se često da vidimo kako se neki velika marka otvoreno podsmeva konkurenciji, ali je uvek zanimljivo kad se to desi.

Izvor: B92

Gigant ismejao Teslu, bilbordi širom zemlje: "Verovatno valjaš za nešto drugo" VIDEO
Renault

Podeli:

Ovog puta, francuski gigant Renault "na zub" je uzeo Teslu, a rekao je šta ima koristeći veliki digitalni bilbord u sklopu promocije svog movog modela Scenic.

Ovi oglasi (ako ih tako možemo nazvati) pojavili su se širom Velike Britanije, a na jednom od njih, na primer, piše: "Novi Renault Scenic E-Tech posramio je Tesla Model Y cenom i dometom". U pitanju je recenzija koju je napisao automagazin Auto Express nakon testiranja Scenica, a Renault ju je iskoristio za svoju reklamu.

Druge poruke koje Renault šalje takođe su provokacija, kao što je, npr: "Verovatno ste dobri u nečemu drugom". 

Inače, Renault Scenic je dostupan u nekoliko verzija. Ona sa najvećim dometom se doslovno tako i zove - "Long Range", ima paket opreme "Techno" i ide do 622 kilometra uz jedno punjenje. Poređenja radi, Tesla Model Y je skuplji od ove verzije Scenica a ima domet do 600 kilometara.

Podeli:

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: