Aktuelno 9

08.09.2024.

18:41

Da li ste spremni? Novi Dacia i Renault 4 debituju sledećeg meseca

Sajam automobila u Parizu zakazan je za sledeći mesec, a očekuje se da Renault Group premijerno prikaže čak sedam novih modela i dva koncepta.

Izvor: B92

Da li ste spremni? Novi Dacia i Renault 4 debituju sledećeg meseca
Renault

Podeli:

Kompanija nije otkrila mnogo, ali je potvrđeno da će se pokazati Renault 4 EV (prototip je na fotografiji iznad), kao i još jedan misteriozni koncept. Biće predstavljeni i koncepti koji se tiču kombija, kao i jednog vozila koje ide na tehnologiju baziranu na vodoniku.

Dacia će prikazati čitavu novu postavku kao ni "novo vozilo kojim će napasti C-segment", kako su rekli iz ovog brenda. Takođe nisu dati mnogo detalja, ali je potvrđeno da će Bigster koncept biti u proizvodnji od 2025. godine. 

Nedavno je uočen kamuflirani prototip koji ima oblik velikog Dustera, pa je verovatno to ono što će se izroditi iz Bigster koncepta.

Biće u Parizu još nekoliko novina, koje se tiču brendova Alpine i Mobilize, ali najbolje bi bilo da sačekamo sredinu oktobra i vidimo šta nam je sve to Renault grupa spremila.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: