Aktuelno 2

08.09.2024.

8:00

VW privodi projekat kraju: Vraćaju se Scout automobili!

Volkswagen je preuzeo Scout tako davno da vas niko ne bi krivio ako ste na to potpuno zaboravili. Međutim, za nešto manje od dva meseca, videćemo šta su to Nemci "zakuvali" sa ovim brendom.

Izvor: B92

VW privodi projekat kraju: Vraćaju se Scout automobili!
Scout Motors

Podeli:

Nova električna vozila marke Scout biće predstavljena 24. oktobra - nije mala stvar, kada imamo u vidu da je poslednje Scout vozilo napustilo proizvodnu traku pre 44 godine. 

"Iako od sada pa do 24. oktobra od nas nećete videti puno tizera, evo šta možemo da kažemo. Kao i kod pre, prepoznaćete Scout vozilo gde god ga vidite", saopštili su iz ovog brenda.

Kako kažu, njihov stil odlikuje "hrabar, kultni dizajn koji sadrži multifunkcionalne prostore", a dodali su i da će predstaviti SUV i kamion. 

"Moraju da budu izdržljivi, sposobni i prilagodljivi, kako bi mogli da nose skautsku značku. Uz prave kontrole i 'pravi osećaj', zadovoljiće potrebe Amerikanaca kako na putu, tako i van njega", naveli su.

Čini se da je VW naučio lekciju sa kontrolama "na tač" u novim vozilima, ali i više od toga, izgleda kao da je Scout napravio pametan potez igrajući na kartu nostalgije. Ostaje nam da vidimo šta će zaista predstaviti, i na kakav odjek će to naići u javnosti.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: