Aktuelno 4

06.09.2024.

8:03

Sleteo u jarak, prevrnuo se – pa "mrtav ladan" dovršio pivo pre hapšenja VIDEO

Zanimljiv snimak policijske potere (dobro, zanimljiv kraj potere) stiže nam iz američke savezne države Arkanzas.

Izvor: B92

Sleteo u jarak, prevrnuo se – pa "mrtav ladan" dovršio pivo pre hapšenja VIDEO
Arkansas State Police

Podeli:

Policija u toj državi je, naime, pojurila vozača za volanom kamioneta marke Dodge Ram koji nije hteo da se zaustavi nakon što je načino prekršaj u saobraćaju.

Naposletku, policajci su bili prinuđeni da izvedu ono što se zove "PIT manevar" - u suštini, to znači da su ga vozilom "izgurali" i primorali da stane pored puta.

Nije se baš najsrećnije zauztavio pa se kamionet prevrnuo u jarak pored. Srećom, vozač ne samo da nije povređen, već je onda zapravo usledilo ono najneobičnije - izašao je iz automobila sa limenkom piva, javio se policajcima i "nategao" piće u situaciji u kojoj bi mnogi krenuli da paniče.

Daleko od toga da ovde hvalimo vozača, zbog toga što se na kraju ispostavilo, naravno, da je vozio u alkoholisanom stanju uz sijaset drugih prekršaja, pa je verovatno mislio da svakako, kad već ide u zatvor, može bar da dovrši svoje pivo.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: