Aktuelno 6

03.09.2024.

19:16

Najbolja zaštita za automobil? Mehur ga štiti od ogrebotina, vatre, pa čak i cigle VIDEO

Ovaj inovativni vazdušni mehur štiti automobil ne samo od vremenskih neprilika, već i od vatre ili udaraca - a naduva se za samo tri minuta.

Izvor: Jutarnji list

Najbolja zaštita za automobil? Mehur ga štiti od ogrebotina, vatre, pa čak i cigle VIDEO
Shutterstock/lumen-digital

Podeli:

Kada parkirate svoj automobil, nikad ne znate kojim rizicima vozilo može biti izloženo, čak i kada je u vašoj garaži. Udarci, ogrebotine, nakupljanje prašine, korozija ili ptičji izmet su samo neke od pretnji.

Sve ovo utiče na stanje karoserije, laka i održavanje vozila. Bilo ih je gotovo nemoguće kontrolisati sve do sada, jer je američka kompanija Car Capsule plasirala na tržište ovaj proizvod (zvaćemo ga upravo tako - auto kapsula).

Kapsula je izrađena od PVC-a, može se naduvati za tri minuta, a navodno je otporna na vatru, oštricu noža, pa čak i ciglu. Mehur ima poseban zaštitni premaz, pa tako štiti vozilo i od prašine.

Kompanija Car Capsule na svom sajtu je objavila nekoliko snimaka u kojima se testira efikasnost ove navlake. Sve počinje bacanjem bezopasne metle, a završava se bacanjem metalnih šipki i drugog alata na plastiku. Rezultat? Potpuna zaštita automobila.

"Osim toga, proizvod ima izdržljivu bazu koja ne ostavlja mrlje, što vašem automobilu osigurava maksimalnu zaštitu godinama. Postavite ga bilo gde u zatvorenom prostoru, kao što su garaže ili skladišta i nikada više ne brinite o bezbednoti svog vozila" napominje proizvođač.

Zvanična stranica Car Capsule nudi više opcija mehura, u zavisnosti od potreba i veličine, pa cena varira od 500 do 800 evra.

@aiboygirlfriends

Title: Ultimate Protection with Inflatable Car Shield 🚗✨ Keep your car in showroom condition with the Inflatable Car Shield! This sleek black, inflatable car cover provides the ultimate indoor protection, enveloping your vehicle in a durable bubble. Perfect for safeguarding against dust, dings, and scratches, this car capsule is a must-have for any car enthusiast. 🌟🛡️ #InflatableCarShield #CarProtection #CarBubble #IndoorCarCover #CarStorage #VehicleCare #ProtectYourRide #CarCapsule #PristineCar #GarageEssentials ♬ original sound - Caen Johansen

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: