Aktuelno 18

31.08.2024.

22:19

"Vlasnici BMW M5 skoro nikada ne voze po stazi"

Ako je tačno ono što BMW kaže, vlasnici M5 ne koriste svoje automobile baš onako kako je predviđeno.

Izvor: Jalopnik

"Vlasnici BMW M5 skoro nikada ne voze po stazi"
BMW

Podeli:

Specijalizovani sajt Motor 1 prenosi da je Daniela Šmid, menadžer za proizvode za M5, rekla rumunskom automagazinu "Auto Critica" da većina vlasnika M5 ne vozi svoje automobile po stazi.

"Samo mali procenat kupaca M5 ide na stazu i jednom, a rekla bih da gotovo niko to ne radi stalno. Što s enas tiče, važno je da svaki M model može da se koristi na stazi", navela je ona.

"Ako ima kupaca koji to žele, mogu bez problema, to je potencijal koji im je dostupan i u svakodnevnoj vožnji", dodala je Šmid.

Ona je otkrila i da baza kupaca M5 uglavnom čine "muškarci srednjih godina koji su preduzetnici ili visoki menadžeri", što nikoga ne bi trebalo da iznenadi. 

Dodaje da se oni uglavnom odlučuju za M5 nakon što su već vozili M3 ili M4, ali priznaje i da se baza polako menja, jer je sve više žena koji kupuju M5, kao i, zahvaljujući Aziji, mlađih ljudi.

Podeli:

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

uživo Kreću na Rusiju?; Odjekuju eksplozije

Rat u Ukrajini – 934. dan. Ukrajinske snage izvele su napade dronovima na Zaporošku oblast i tom prilikom su dva civila poginula, dok je troje ranjeno, saopštio je gubernator oblasti Evgenije Balicki.

22:14

14.9.2024.

1 h

Podeli: