Aktuelno 8

30.08.2024.

14:58

Momentalna zabrana: Pogledajte šta je sve nakačio na Passata FOTO

Policija nemačkog grada Kajzerslauterna morala je da obavi neobičnu intervenciju: sa ulica su sklonili VW Passat na koji je bilo nakačeno sve i svašta.

Izvor: Stripes.com

Momentalna zabrana: Pogledajte šta je sve nakačio na Passata FOTO
Westpfalz Police

Podeli:

Vozilo je bilo opremljeno mešavinom solarnih panela, LED svetala, a na njemu su visile i kese za đubre. Automobil je brzo privukako pažnju patrolne jedinice, navodi se u izveštaju policije.

Nakon detaljnijeg pregleda, policajci su pronašli solarni panel koji je nebezbedno pričvršćen za krov metalnim cevima i šrafovima, dok su drugi panel i LED svetlo pričvršćeni za haubu pomoću traka i kuka. 

Modifikacije se tu nisu zaustavile - plastične kuke pričvršćene za zadnje prozore držale su vreću za otpatke na strani suvozača, a čini se da drvena daska koja se vidi na policijskim slikama pruža prostor za dodatne priključke.

Westpfalz Police

Vozač (24) je lociran preko registracije vozila, a rekao je policajcima da je vozio ovaj automobil neko vreme bez ikakvih pritužbi, navodi se u policijskom izveštaju. Zvaničnici nisu rekli da li je vozač objasnio svrhu ovolikih modifikacija (mada ne znamo zaista ni šta bi mogao da kaže).

Naravno, automobil je isključen iz saobraćaja dok ne prođe reviziju i dobije ponovo dozvolu, a vlasti su podsetile vozača da jednostavno uklanjanje dodataka ne bi bilo dovoljno da se vozilo vrati na put, već mora da radi celu registraciju i sve preglede ispočetka.

Westpfalz Police

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: