Aktuelno 4

30.08.2024.

11:45

Oljuštio ga kao konzervu: Lopov upao u Cybertruck, alarm se nije oglasio

Tesla Cybertruck je često nazivan "bezbednim vozilom", ali nedavni snimak pokazuje da je daleko od toga da bude "otporan na lopove".

Izvor: CarScoops

Oljuštio ga kao konzervu: Lopov upao u Cybertruck, alarm se nije oglasio
Shutterstock/wedmoments.stock

Podeli:

Uz malo veštine i osnovnog alata, jedan lopov je uspeo da obije Teslin kamionet, a vlasnik Cybertrucka je nedavno na Facebook stranici posvećenoj ovom modelu objavio snimak na kome se vidi kako upada u njegov automobil.

Kamere su snimile lopova dok je bio akriviran Sentry režim i, mada mu se vidi lice, vidimo i koliko je zapravo lako provaliti u Teslu.

Obično će ovakvi lopovi koristiti poseban alat da razbiju staklo automobila, ali Cybertruck prozori su jači od većine moedla.

Zbog toga, lopov glavi alat navrh prozora i doslovno guli staklo, kao da otvara konzervu. Lakoća sa kojom je mu je ovo pošlo za rukom je neverovatna, a nekoliko sekundi kasnije otišao je sa rancem koji je ostao bez nadzora.

Ono što je možda intrigantnije od "ljuštenja" jeste činjenica da se alarm nije uključio, niti je vlasnik bio upozoren na krađu putem Tesla aplikacije na svom telefonu. 

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: