Aktuelno 48

01.09.2024.

10:30

Lepota je u oku Nemaca: Nagradili Alfa Romeo za dizajn

Novi SUV model Junior osvojio je nagradu "Design Trophy" u kategoriji "mali/gradski/kompaktni automobili" po izboru čitalaca nemačkog časopisa Auto Zeitung.

Izvor: Klix.ba

Lepota je u oku Nemaca: Nagradili Alfa Romeo za dizajn
Alfa Romeo

Podeli:

Novi SUV model Alfa Romeo Junior, koji je predstavljen u proleće, dobio je prvo priznanje za svoj dizajn, na osnovu ankete koju su popunili čitaoci nemačkog časopisa Auto Zeitung.

Novi kompaktni sportski automobil osvojio je "Design Trophy", nagradu za najbolji dizajn u kategoriji "mali/gradski//kompaktni automobil", piše Kilx.

Čitaoci su birali između 63 modela koji su učestvovali.

Alfa Romeo

Alfa Romeo Junior je savršen izraz filozofije dizajna ovog italijanskog brenda. Njegove kompaktne dimenzije odražavaju jedinstvenost originalnog i savremenog italijanskog stila dizajniranog u Alfa Romeo Centro Stile.

Dizajniran je sa zanatskom pažnjom do najsitnijih detalja, potpuno odstupajući od koncepta hladne racionalnosti kako bi udahnuo život valovitim linijama koje privlače na prvi pogled.

Alfa Romeo

Elementi proistekli iz nasleđa brenda, kao što je ikona "Coda Tronca", odličan su primer stila i funkcionalnosti. Pored toga što odaje počast legendarnim automobilima kao što je legendarna Giulia TZ, "odsečeni" zadnji dizajn je funkcionalan i poboljšava aerodinamiku za veću brzinu, agilnost i efikasnost.

Alfa Romeo

Prednja svetla "3+3" dizajna i adaptivna matrična potpuno LED svetla su prepoznatljiv potpis modela, kao i legendarna maska, dostupna u dve verzije, Leggenda i Progresso.

Alfa Romeo

Prvi, Leggenda, ima crnu rešetku hladnjaka sa kurzivnim slovima Alfa Romea koji podsećaju na sportske automobile Alfa Romeo iz 1920-ih i 1930-ih.

Alfa Romeo

Verzija Progresso, koja je direktno inspirisana novim Alfa Romeom 33 Stradale, nudi izuzetno smelu i sportsku reinterpretaciju Biscione krsta i zmije.

Alfa Romeo

U unutrašnjosti je jasna pažnja posvećena detaljima, kvalitet presvlaka i osećaj da ste u zoni udobnosti, okruženi čistim sportskim i italijanskim kvalitetom.

Podeli:

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

22 h

Podeli: