Aktuelno 14

24.08.2024.

18:57

Ubrzo stiže Xiaomi SU7 Ultra: Puna snaga se otključava "polaganjem ispita" VIDEO

Xiaomi SU7 Ultra stiže na tržište u prvom kvartalu sledeće godine, i donosi jednu zanimljivu funkciju.

Izvor: B92

Ubrzo stiže Xiaomi SU7 Ultra: Puna snaga se otključava "polaganjem ispita" VIDEO
Xiaomi

Podeli:

Prošle godine je Xiaomi ušao na tržište automobila modelom SU7, a još tada je najavljena i jača verzija ovog vozila, pod nazivom Xiaomi SU7 Ultra.

Rečeno je da će ovaj hiperautomobil izaći na tržište u prvoj polovini 2025. godine, ali sada je direktor kompanije Lei Džun rekao da će stići u prva tri meseca, dakle negde od januara do marta.

Zanimljiva stvar kod SU7 Ultra modela jeste to što će, kako je Džun rekao, doći sa "početničkim režimom". To znači da će, oni koji žele performanse hiperautomobila, morati da "polože ispit" kako bi ih otključali, i na taj način će se neiskusni vozači zaštititi sami od sebe, objasnio je Džun.

Što se tiče karakteristika, SU7 Ultra imaće motor od 1.548 KS, a "do stotke" će stizati za 1,97 sekundi, dok će mu za brzinu od 200 km/h biti potrebno 5,96 sekundi. Biće malo skuplji od obične SU7 verzije, rekao je direktor Xiaomija.

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počela velika kontraofanziva

Ruske snage počele veliku kontraofanzivu protiv ukrajinskih trupa koje su prošlog meseca probile svoj put u zapadnu Rusiju i zauzele deo ruske teritorije u Kurskoj oblasti, objavili su promoskovski ratni blogeri.

12:43

11.9.2024.

1 d

Podeli: