Aktuelno 14

19.08.2024.

13:35

Savršenstvo! Mercedes-Maybach SL Monogram FOTO

Iako nije u pitanju sasvim nov model, Mercedes-Maybach SL Monogram oduševljava svojim detaljima.

Izvor: B92.net

Savršenstvo! Mercedes-Maybach SL Monogram FOTO
Mercedes

Podeli:

Serija SL 680 Monogram dodatno je začinila Mercedesov luksuzni roudster mehaničkim nadogradnjama fokusiranim na udobnost i neznatnom promenom dizajna.

Mercedes

Najveće intervencije izvedene su spolja. Nova je i jedinstvena kombinacija boja i materijala eksterijera i enterijera, sa Maybach dezenom kao povezujućim elementom dizajna.

Ovi posebni akcenti se pojavljuju svuda, od prednjeg dela ka pozadi, iznutra i spolja.

Mercedes

Postoje dva koncepta dizajna za ovaj dvosed sa otvorenim krovom. Mercedes-Maybach SL 680 Monogram Series Red Ambience karakteriše nova dvobojna spoljašnjost u kombinaciji crne metalik i MANUFAKTUR granat crvene metalik boje. 

U Mercedes-Maybachu SL 680 Monogram Series White Ambience, opsidijan crna metalik boja je u kontrastu sa MANUFAKTUR opalit belom magno unutrašnjosšću.

Mercedes

U Mercedesu objašnjavaju da "sjajna crvena i elegantna bela oličavaju senzualnost, lepotu i lakoću". Oni savršeno izražavaju filozofiju i iskustvo vožnje novog modela.

Mercedes

Druge boje eksterijera moguće su na poseban zahtev kupca. Unutrašnjost sadrži održivo štavljenu, kristalno belu MANUFAKTUR ekskluzivnu napa kožu i ukrasne delove od sjajnog srebrnog hroma.

Mercedes

Što se specifikacija tiče, automobil koristi 4.0 V8 motor sa 585 KS (430 kW) i 800 Nm. Do stotke stiže za 4,1 s, a maksimalna brzina je lomitirana na 260 km/h.

Snaga se prenosi na sva 4 točka putem 9G-TRONIC automatskog menjača.

Mercedes-Maybach SL 680 Monogram na evropsko tržište stiže u proleće 2025. godine, nakon čega slede i druga tržišta.

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: