Aktuelno 13

16.08.2024.

8:02

Zarasla poljana puna novih Tesli: O čemu se zapravo radi? FOTO

Stotine Tesli parkiranih u polju obraslom travom može izgledati kao scena iz postapokaliptičnog filma, ali je "živa slika" iz SAD.

Izvor: B92

Zarasla poljana puna novih Tesli: O čemu se zapravo radi? FOTO
Tesla promo

Podeli:

Ova naizgled napuštena električna vozila primećena su u blizini Teslinog servisnog centra u Tampi na Floridi, a njihovi serijski brojevi sugerišu da su u pitanju potpuno novi automobili.

Na ovoj poljani koja, u najmanju ruku, izgleda zapušteno, vidimo dosta primeraka ažuriranog Teslinog modela 3 za 2024. godinu. Pozadi se mogu videti i primerci starije generacije Modela 3, kao i nekoliko Modela Y.

Viralnu fotografiju podelio je korisnik po imenu Erik na društvenoj mreži Reddit, i naknadnom proverom utvrdio da su automobili proizvedeni u aprilu i maju ove godine. Eric je primetio i da većina Teslinih modela ima "nestandardne točkove i unutrašnjost mešanih boja" i dodao da nijedan od njih nije Performance model.

Jedan komentator sa korisničkim imenom fixumistakes obratio se lokalnom servisnom centru sa pitanjem o ovom "misterioznom Teslinom polju", i saznao da se ono koristi kao teren za odlaganje prekobrojnih novih Modela 3. 

Navodno, kompaniji je ponestalo prostora u glavnim objektima na Floridi i u Orlandu, što je izazvalo potrebu za dodatnom lokacijom, i to je objašnjenje koje stoji iza ove fotografije.

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: