Aktuelno 1

18.08.2024.

11:00

Hit na internetu: Koristi Cybertruck za radove na farmi VIDEO

Brejden Smit, farmer i kreator sadržaja na društvenim mrežama, privukao je pažnju javnosti korišćenjem Cybertrucka za održavanje farme pšenice i krompira.

Izvor: Autonet

Hit na internetu: Koristi Cybertruck za radove na farmi VIDEO
Tesla

Podeli:

Njegovi TikTok snimci skupili su milione pregleda otkako je nabavio vozilo pre nekoliko meseci.

Pre kupovine Cybertrucka, Smit je često menjao svoje kamionete. U decembru 2023. zamenio je Ford F-250 za Cybertruck, a na to se odlučio zbog 50-amperskog priključka na zadnjem dijelu vozila koji koristi za napajanje aparata za zavarivanje i plazma kompresora.

Smit ističe da Cybertruck zadovoljava većinu njegovih potreba na farmi, uprkos neobičnom izgledu. Vozilo mu omogućava napajanje raznih električnih alata na terenu bez potrebe za generatorom, a priključak od 240 volti pruža dovoljno snage za sve alate koje koristi.

Smit opisuje iskustvo posedovanja Cybertrucka kao "pozitivno", uprkos skepticizmu sa kojim se često susreće. Posebno naglašava da vozilo može da napaja alate ceo dan bez problema, što ga čini korisnim dodatkom na farmi.

@meetthesmithfamily Ever wondered how much grain a cybertruck can hold? Me neither, but here you go. #farming #tesla #trucks #caseih #combine #harvest #wheat #agriculture ♬ original sound - Goldenfilmz🎞🌼

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: