Aktuelno 4

13.08.2024.

9:30

Hyundai slavi jubilej: 20 godina popularnog SUV-a u Evropi FOTO

Stiže specijalna verzija u čast 20 godina prisustva na evropskom tržištu.

Izvor: B92.net

Hyundai slavi jubilej: 20 godina popularnog SUV-a u Evropi FOTO
Hyundai

Podeli:

Hyundai je najavio specijalno izdanje Tucsona u čast 20 godina proizvodnje ovog SUV-a kako bi proslavio dve decenije uspeha na evropskom tržištu.

Eksluzivni dizajn za proslavu 20 godina prisustva na evropskom tržištu

Četvrta generacija Tucsona se može pohvaliti poboljšanim dizajnom, inovativnom tehnologijom i unapređenim celokupnim paketom.

Jubilarno izdanje silazi sa proizvodne linije sa, do sada, opcionim elementima dizajna - kao standardnom opcijom.

Hyundai

Specijalna verzija će biti dostupna u karakterističnoj novoj boji karoserije Pine Green Matte i sa novim paketom boja enterijera - crna koža i tekstilni antilop sa Pine Green šavovima.

SUV će imati alu felne od 19 inča sa specijalnom Satin Dark Grey završnom obradom, crne lajsne oko prozora (DLO) i crna kućišta retrovizora.

Hyundai

Takođe, tu su neke posebne karakteristike: logo za 20. rođendan će biti sa prednje strane naslona za glavu i na pragovima vrata, a značka 20. godišnjice će biti i na vratima prtljažnika.

Proizvodnja jubilarnog izdanja Tucsona će početi u avgustu u fabrici Hyundaija u Češkoj, bez ograničenja u broju proizvedenih primeraka. Specijalno izdanje će biti dostupno na svim zapadnoevropskim tržištima.

Posle 20 godina uspeha u Evropi, Hyundai će nastojati da Tuscon ostane konkurentan na Kontinentu i u budućnosti, kažu u toj kompaniji.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: