Aktuelno 0

07.08.2024.

13:31

Prijatelj na putu: Bezbedno do mora uz Drive Cafe

Dugo očekivani odmori svakog leta značajno povećavaju broj automobila na putevima.

Izvor: B92

Prijatelj na putu: Bezbedno do mora uz Drive Cafe
NIS Promo

Podeli:

Po gotovo nepodnošljivo visokim temperaturama, mnogi tokom putovanja razmišljaju o hladnom piću i kupanju u moru kako bi se rashladili. Sa istom idejom, većina na put ka palmama i talasima kreće automobilom.

Da biste uživali u svakom trenutku putovanja i izbegli neprijatne situacije, važno je obratiti dodatnu pažnju na bezbednost na putu. Kako bi putovanje proteklo što bezbrižnije, tu su NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice koje su idealno mesto za odmor tokom putovanja.

Priprema vozila za put je, bez sumnje, neizostavan deo kada planirate da pređete hiljade kilometara. Pre polaska na putovanje, proverite stanje pneumatika i ukoliko postoji potreba, napumpajte do odgovarajućeg pritiska. Ovo možete uraditi na vama najbližoj NIS Petrol ili Gazprom benzinskoj stanici, koje čine najveću maloprodajnu mrežu u našoj zemlji.

NIS Promo

Vožnja koja traje satima može biti vrlo iscrpljujuća. Zbog toga, preporučuje se pravljenje češćih pauza kako bi vozač imao priliku da se odmori i osveži. Idealno mesto za predah su Drive Cafe  koje možete pronaći na svim NIS Petrol  i Gazprom benzinskim stanicama.

Tu vas očekuje bogata ponuda uvek svežih proizvoda, za svačiji ukus i za sve prilike. Kada vratite potrebnu energiju uz šoljicu omiljene Drive Cafe  kafe, tu su i ukusni sendviči, burgeri, kroasani i mnoštvo grickalica i osvežavajućih pića.

Obala i sunce čekaju na vas i zato nema potrebe za žurbom. Sigurna vožnja je ključna za vašu bezbednost, kao i za bezbednost drugih učesnika u saobraćaju. Sigurnosni pojasevi su obavezni, kao i poštovanje saobraćajnih propisa i ograničenja brzine.

NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice su vaš pouzdan partner na svakom putovanju. Sa kvalitetnim gorivom, svežim proizvodima i prijatnim ambijentom Drive Cafe restorana, morske destinacije su još dostupnije. Srećan put!

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: