Aktuelno 4

06.08.2024.

21:16

Odvezla auto na popravku – tri godine ga nije videla! VIDEO

Jedna žena imala je neprijatno iskustvo kada je odvezla svoj klasični automobil na popravku.

Izvor: B92

Odvezla auto na popravku – tri godine ga nije videla! VIDEO
Mercedes-Benz

Podeli:

Keti Lotfon iz Memfisa je 2021. godine odvezla Mercedes-Benz 190E kod majstora, ali nije mogla ni da sanja da ovaj automobil neće videti naredne tri godine.

Ovaj klasik nasledila je od oca i htela je da ga sačuva kao uspomenu, a popravak je platila 1.500 dolara i rečeno joj je da će ga dobiti nazad kroz nekoliko nedelja.

Međutim, Keti mesecima nije dobijala nikakve informacije o automobilu, a kada bi otišla lično da pita šta se dešava, automehaničar joj je davao razne izgovore zbog čega automobil nije kod njega.

Vlasnik je potom prodao mehaničarsku radnju, što je Keti tek ostavilo u bezizlaznoj situaciji - na kraju se obratila medijskoj kući WREG News Channel, koja je odlučila da istraži o čemu se zapravo radi.

Oni su zapravo došli do nekadašnjeg vlasnika radionice koji je rekao da je Keti uzela automobil, a zatim je njegov advokat rekao da je automobil ipak u nekoj drugoj radionici, i da Keti nije došla da ga pokupi.

Koristeći dronove, novinari su na kraju ipak uspeli da pronađu ovaj automobil u drugoj radionici, a Keti je uspela da ga vrati, mada u lošijem stanju nego što ga je prvobitno ostavila.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: