Aktuelno 6

06.08.2024.

20:00

Na prodaju "čudan" auto, vozio ga Kanje Vest FOTO

Slavne ličnosti za svoje potrebe koriste različita vozila, a američki reper Kanje Vest je nekada uživao u luksuzu modela Mauck MSV 1120S Elite. Ovo vozilo je sada ponuđeno na prodaju.

Izvor: Kliks

Na prodaju "čudan" auto, vozio ga Kanje Vest FOTO
Profimedia

Podeli:

Mauck MSV 1120S Elite je proizveden 1996. godine i jedan je od oko svega 100 proizvedenih primeraka.

Još preciznije, ovo je drugi proizvedeni primerak pomenutog modela, koji pokreće 6,3-litarski V8 motor iz GM-a, uparen sa četverostepenim automatskim menjačem.

Vozilo ima nekoliko zanimljivih karakteristika - njegova vrata koriste mehanizam poput McLarenovog, prednja svetla su preuzeta od Dodge Vipera, dok zadnja pripadaju modelu Jeep Grand Cherokee.

Što se tiče unutrašnjosti, prednja sedišta su masivna i veoma udobna, a ispred vozača je ogromna konzola sa kontrolama klime za celo vozilo.

Nazad je klupa za dve osobe, kao i sofa u obliku slova "U" na koju mogu da sednu najmanje četiri osobe.

Putnicima su na raspolaganju sudopera, frižider i 17-inčni entertainment sistem. Vozilo je opremljeno i Cummins Onan 2,8 kW plinskim generatorom.

Westova kompanija Yeezy LLC je posedovala vozilo od aprila 2023. do januara ove godine, a navedene su i neke mane. Prednji klima uređaj ne hladi, a ne rade ni podizači prednjih prozora. Pored toga, vidljivi su tragovi korišćenja, koji su i očekivani za vozilo iz 1996. godine.

Prodaja se obavlja putem aukcije, a najviša ponuda za sada iznosi 10.000 dolara.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: