Aktuelno 20

30.07.2024.

13:20

Policija apeluje: Pomozite nam

Predložite deonice puteva na kojima će kontrolisati brzinu.

Izvor: B92.net

Policija apeluje: Pomozite nam
Shutterstock/velenjac

Podeli:

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Uprava saobraćajne policije, povodom međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja usmerene na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine, još jednom poziva građane da predlože deonice puteva na kojima će pripadnici saobraćajne policije kontrolisati brzinu.

"Bezbednost u saobraćaju je zajednički zadatak svih nas, pa stoga pozivamo građane da daju predloge, koji treba da sadrže preciznu lokaciju, odnosno putni pravac, koji se može odnositi na puteve van naselja i u naselju, pošalju na mejl adresu Uprave saobraćajne policije usp@mup.gov.rs najkasnije do subote, 03. avgusta 2024. godine."
 

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: