Aktuelno 17

25.07.2024.

18:30

Audi opet promenio oznaku modela: "Crveni romb" osvanuo tamo gde ga nije bilo

Ukoliko bacite pogled na zadnji deo novih Audija, primetićete promenu.

Izvor: B92.net

Audi opet promenio oznaku modela: "Crveni romb" osvanuo tamo gde ga nije bilo
Audi

Podeli:

Čini se da promenama na Audi automobilima nema kraja. Najpre je nemački premijum proizvođač nakon nekoliko godina odbacio zbunjujuću nomenklaturu.

Nakon toga, odskora, modeli sa konvencionalnim motorima dobili su neparan broj, a čisto električni parni, pa je A4, postao A5.

Audi

Sada se pojavila još jedna izmena u obeležavanju automobila. Ukoliko bacite pogled na zadnji deo novog A5, primetićete crveni romb uz brojčanu oznaku modela, kao jasnu simboliku koja se odnosi na Audi Sport odeljenje.

Ovaj detalj će mnoge ljubitelje automobila i Audija u početku delimično obmanuti, jer je takva oznaka krasila samo S i RS verzije, a ne regularne A ili Q modele.

Audi

Slično je i na novim verzijama drugih modela, kao što su, na primer, A3 i Q8, koji su takođe dobili upadljive crvene rombove na vratima prtljažnika.

Ipak, da biste vozili jedan takav auto, od vas će se zahtevati da izabere "S line" paket opreme i tek tada će se crveni četvorougao naći na zadnjem delu vašeg Audija.

Podeli:

17 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: