Aktuelno 3

13.07.2024.

12:32

Tesla spremio iznenađenje? FOTO

Čini se da je Tesla Model Y "Juniper" primećen u Kaliforniji, što je ponovo izazvalo govorkanja da proizvođač automobila priprema redizajn svog popularnog električnog SUV-a.

Izvor: B92

Tesla spremio iznenađenje? FOTO
Shutterstock/Yauhen_D

Podeli:

Na Redditu je objavljena nova slika koja prikazuje crni Model Y sa prekrivenim prednjim i zadnjim branicima i, kako prenosi "Not a Tesla App", kamerom sa prednje strane.

Model 3 je dobio osveženje u SAD početkom ove godine, nakon evropskog debija u septembru, a Tesla je preradio prednje i zadnje branike, dao mu nove farove, i prešao na novi logotip.

Što se tiče unutrašnjosti, Model 3 je dobio RGB traku na kontrolnoj tabli, nova sedišta, zadnji infotainment ekran kao i još poneku inovaciju.

Sa druge strane, Model Y je prošle godine postao najprodavaniji automobil u mnogim zemljama, i je vozilo sa ručkama za aktiviranje "žmigavca" i menjanje brzina. 

Nije napisano da li ovaj uočeni "Juniper" ima ručke ili ne, ali najverovatnije se one neće naći u redizajnu, jer ih nemaju ni novi Model 3, S, X, kao ni Cybertruck.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: